TUOTTEIDEN SAATAVUUS SUOMESSA 

Suomessa löydät Nick’s -tuotteita monista päivittäistavarakaupoista. Jäätelöistä on saatavilla 3 eri makua: Sea Salt Caramel, Chocolate Brownie ja Cookie Dough. Suklaapatukoista on niin ikään 3 eri maku vaihtoehtoa: Keksisuklaa, Kookos ja Maapähkinä. 

Uudet jäätelömme löydät valikoiduista S- ja K-ryhmän kaupoista kautta maan, valikoima vaihtelee kaupoittain. S-kaupan saatavuuden voit tarkistaa osoitteesta Foodie.fi ja oman K-kauppasi saatavuuden K-ruoka -sivustolta. Osa kaupoista tarjoaa myös kotiinkuljetuksen, jolloin voit tilata tuotteita suoraan kotiisi!

Suklaapatukoista Kexbar ja Peanuts n’ Fudge kuuluvat kaikkien Prismojen valikoimiin. Kaikki kolme makua ovat Keskon kauppiaiden mahdollista tilata valikoimiinsa ja oman K-kauppasi saatavuuden voit tarkistaa K-ruoka applikaatiosta. Mikäli tuotteita ei vielä omasta lähikaupastasi löydy voit esittää valikoimatoiveen suoraan kauppaan esimeriksi Keskon verkkosivuilta https://asiakaspalaute.kesko.fi/ ja S-ryhmän verkkosivuilta https://www.s-kanava.fi/web/s/palautelomake tai http://www.alepakorttelitoive.fi

 

OTA YHTEYTTÄ

 

GÖTGATAN 1A
172 30 SUNDBYBERG

+46(0)812146867
[email protected]

BOX 191 34  
104 32 STOCKHOLM