JÄÄTELÖ  

 

CHOCOLATE BROWNIE

SEA SALT CARAMEL

COOKIE DOUGH

VANILLA CARAMEL CRUNCH

NOUGAT SWIRL

TUOTTEIDEN SAATAVUUS SUOMESSA 

Suomessa löydät Nick’s -tuotteita monista päivittäistavarakaupoista. 473 ml jäätelöistä on saatavilla 5 eri makua: Sea Salt Caramel, Chocolate Brownie, Cookie Dough, Vanilla Caramel Crunch ja Nougat Swirl. Suklaapatukoista on niin ikään 5 eri maku vaihtoehtoa: Chcolate Wafer, Coconut, Peanuts n’ Fudge, Crunchy Caramel ja Soft Toffee. 850ml jäätelöitä on saatavilla kahdessa maussa: Suklaa ja Kermatoffee. 

 

473ml jäätelöt löydät hyvin varustetuista K-ryhmän kaupoista kautta maan, valikoima vaihtelee kaupoittain. 850ml jäätelöt puolestaan löydät hyvin varustetuista S-kaupoista. Tuotteiden saatavuuden voit tarkistaa osoitteesta Foodie.fi (S-kaupat) ja K-ruoka -sivustolta (K-kaupat). Osa kaupoista tarjoaa myös kotiinkuljetuksen, jolloin voit tilata tuotteita suoraan kotiisi!

Suklaapatukat ovat saatavilla hyvin varustetuista S- ja K-kaupoista. Peanuts n’ fudge ja Crunchy caramel kuuluvat S-ryhmän valikoimaan. Kaikki 5 makua ovat K-kauppiaiden tilattavissa valikoimiinsa.

Mikäli tuotteita ei vielä omasta lähikaupastasi löydy voit esittää valikoimatoiveen suoraan kauppaan esimeriksi Keskon verkkosivuilta https://asiakaspalaute.kesko.fi/ ja S-ryhmän verkkosivuilta https://www.s-kanava.fi/web/s/palautelomake tai http://www.alepakorttelitoive.fi tai https://www.sinuntoive.fi.

 

 

OTA YHTEYTTÄ  

 

GÖTGATAN 1A
172 30 SUNDBYBERG

+46(0)812146867
[email protected]

BOX 191 34  
104 32 STOCKHOLM